KCC levert gepersonaliseerde fiets-, hardloop-, triatlon- schaats- en teamkleding voor bedrijven, clubs en groepen. Er is keuze tussen meerdere lijnen die door twee fabrikanten geproduceerd worden. Tevens kan KCC vrije tijdskleding in bijpassend design leveren. Indien gewenst kan KCC een persoonlijke webshop maken voor het afhandelen van de bestellingen door werknemers of leden.

KCC staat voor Kleinsman Custom Clothing. Rob Kleinsman is eigenaar en oprichter van KCC en heeft al 26 jaar ervaring met advisering en verkoop van clubkleding.

Hij heeft ooit van zijn hobby zijn beroep gemaakt als professioneel wielrenner bij de TVM wielerploeg. In dienst van kopmannen heeft Rob de Tour de France, twee maal de Giro d’Italia en alle voorjaarsklassiekers gereden. Blessureleed zorgde voor een vroegtijdig einde van zijn professionele sportcarrière.

Maar dat betekende geen afscheid van de wielersport. Rob is gaan werken bij Veltec Benelux en heeft jarenlang het merk Ultima Teamwear verkocht, in voornamelijk Oost- en Noord-Nederland. gepersonaliseerde kleding is eigenlijk altijd een hobby geweest van Rob, een markt waarin kennis en flexibiliteit belangrijk zijn.

De ervaring met de producten, het proces en de kennis van de markt vormen de basis van het eigen merk KCC dat nu hoofdsponsor is geworden van de Euregio Gravel Ride. 

Meer informatie, zie de website www.kleinsman.cc of de webshop www.kccshop.nl.